Пловдив Опълченска 13

0882034121

FeminYin – Новолунен женски кръг Везни 14.10. – Хармонични отношения

Следващият ни Лунен кръг е Новолуние във Везни. Везните уравновесяват и постоянно се стремят към баланс. Те търсят хармонията и мира в света и искат да ги разпръснат навсякъде. Но най-вече в отношенията. Елемента на този знак е въздух. Въздушният елемент е и в четвъртата ни сърдечна чакра. А точно тя отговаря и за връзките и отношенията ни с другите.
По-просто казано, темата на този кръг е отваряне на сърцето и разгръщането му за хармонични отношения с близки и приятели!
И за да сме в тематиката, този кръг ще водим заедно с Елица Йоргова! Двете ще застанем пред Вас, за да Ви поведем в ритуално пространство на отпускане и възнамеряване, изпълвайки залата с хармония и сърцатост!
Както обикновено ще направим няколко Ин йога асани, този път за работа с меридиана на сърцето. В това медитативно състояние ще имаме вълшебен звуков фон на инструменти и мантри с ангелския глас на Елица! А междувременно ще разсъждаваме на теми свързани с тази нова Луна.
Заедно ще изпеем и няколко мантри за мир и хармония по света.

Да свържем Новолунието с привличане на хармонични отношения със Себе си и любимите хора, приятели, семейство, колеги, познати и непознати. Ще направим споделен ритуал за навлизане в енергията на привличането! И ще приключим отново с вълшебна медитация!

И този път може да сложите дълги рокли/поли, тъй като няма да има активни движения.

❤Очакваме ви!

🙏 Криси и Елица

 

Дата: 14.10 /събота/ от 19:00
Цена : Дарение от Сърце ❤
Ние сме избрали да служим на себе си и другите, чрез практиките, които споделяме. За да достигнем до тези знания и опитност, сме посветили много години от живота си на това, участвали сме на редица обучения в страната и чужбина, вложили сме цялата си енергия и време. Благодарим Ви за Вашите дарения, те ще ни помогнат да продължим тези практики за Вас!

 

Записване през графика на сайта – lunarayoga.com/schedule

LunaraYoga | 2024