Пловдив Опълченска 13

0882034121

FeminYin – Женски Пълнолунен кръг Овен 29.09.23

В този първи женски кръг, за който съм много развълнувана сме в енергията на Овена! Тя е пламенна, мощна и ни дава заряда с който да се движим и действаме. Специфична тема, породена от огъня, с коята искам да работим, е гнева. И най-вече притаения гняв. Този, който преглъщаме и задържаме в себе си. Ще задействаме увереността да изказваме и изразяваме позицията си, тъй като Овена може да помогне много в това направление. Той е смел, независим и  ръководи сценария както реши. Не се страхува да се отстоява и да върши нещата по правилния за него начин, дори и другите да не са съгласни. Все пак да не забравяме – овена винаги е прав!

 

Вдъхновението, което получих от гората за този лунен кръг е „Природата иска да чува гласа ти, но не празен и вял, а уверен, насочен!“

 

Ще започнем с освобождаване на тялото от напрежение и стрес – ще има няколко упражнения, но не и активна практика, така че може да сложите дългите рокли/поли!

Ще се потопим и в няколко Ин йога пози, за да се настроим навътре и задействаме женското начало в нас. В този кръг, те ще са за трета чакра – Манипура.

Накрая ще направим ритуал, медитация и разбира се ще поразмишляваме над някои въпросчета.

 

Очертава се магична вечер, която нямам търпение да споделя с Вас!

Криси

Записване на графика на уебсайта – lunarayoga.com/schedule

Дата: 29.09 /петък/ от 19:00

Цена: Дарение

LunaraYoga | 2024