Пловдив Опълченска 13

0882034121

Трансформация на душата в Пловдив 26 и 27.09

В студиото на ЛунаРа йога вещият психолог и водещ на духовни преживявания Петър Петров, ще проведе три сесии: На 26.09.2020г. от 18:00 часа – Групова регресия – 20лв.на 27.09.2020г. от 11:00 часа – Групова среща с Духовните ни водачи – 25лв.на 27.09.2020г. от 15:00 часа – Групова медитация „Освобождаване на връзки“- 25лв.Цена за трите практики – 60лв.

  • Групова регресия. Тя е преживяване на минал живот в група от хора. Започва с 30-40 минутно въведение в темата, в което се обяснява какви видове виждане можете да имате, какви са най-честите очаквания и страхове от предстоящото пътуване във вашето минало. Самата техника е водена медитация тип „Йога нидра“, която продължава около 40-50 минути. Всеки участник затваря очи и следва гласът ми, без да говори, като вижда и усеща нещата сам за себе си.При груповата регресия разглеждаме „Най-важният ви минал живот“ за сегашния момент от настоящия ви живот. Вашата душа, дух, висше Аз, подсъзнание… изберете си думичка, определя какво да видите.След като ви върна в настоящия живот ще оставя време за коментари, въпроси и обратна връзка от преживяването.Общо цялото преживяване ще продължи около 2 часа.

 

  • Среща с духовите си водачи. Всеки от нас има свой духовен водач – това е същество, което се грижи за нашия живот и ни напътства. Много хора, които идват при мен споделят, че са го е усещали или „чували“ спонтанно. Той може да е бъде човек, животно, ангел, архангел, духовен учител, или просто стълб от енергия със скипър и брада… и много други неща…Повече за водачите ще разкажа преди самата водена медитация.По време на нашата среща ще потърсим отговорите на следните въпроси като : Кое е най-важно за вас тук и сега? Каква е причината да сте тук в тяло на тази планета? Как да живеете най-пълноценно своя живот? На прав път ли сте? Кои са важните за вас хора тук и сега? Кой с какво ви помага? Какво да правите от тук нататък? Какво ни очаква до края на 2020г. Ще дам възможност всеки от вас да зададе своите въпроси към водачите си!В процеса има информация, която се получава и информация, която не е разрешено човека да получи. Това на зависи от мен или от вас. Според мен това също е избор на вашата душа, направен още преди да влезнете в това тяло. Искам да ви предупредя, че всеки ще получи точно толкова информация от своите водачи, колко има нужда и му е разрешено да получи в момента на нашата среща.

 

  • Освобождаване на връзки. В нея ще работим с причинно-следствените връзки с хора, минали събития, ограничаващи вярвания и др. Ще се постараем да ги прекъснем или трансформираме, чрез осъзнаване на тяхната полезност. Важно е всеки да се съгласи да запази полезността от преживяването, докато се освобождава от тежестта му! И тук ще има малко теория и повече практика!

Залата разполага и постелки, одеала и климатик, но ако има по-зиморничеви могат да си донесат допълнителни завивки.

 

Водещ: Петър Петров е психолог по образование и по призвание. През 2009 завършва магъстърската си програма по „Психология на Управлението“. През 2006 година е завършил деветмесечен курс по хипноза към Българската Асоциация по Хипноза (БАХ), с ръководител Милен Николов. От началото на 2006г. работи индивидуално с хора, които въвежда в минали животи (над 3000 лични и над 550 групови сесии).

Повече информация за водещия и метода на регресия:Facebook – https://www.facebook.com/groups/1501702593442254/Youtube – https://www.youtube.com/playlist?list=PLnA50QLQqKXaEZH5Th8VX9YyzuHNlrKkyЛичен уебсайт – http://regresia.weebly.com/

 

LunaraYoga | 2024