Пловдив Опълченска 13

0882034121

Работилница „Пропуски в йога“ 29.10 и 05.11

Изключително ценни работилници за всеки, който иска да се занимава с йога или вече го прави с години.

Работя с много хора, идващи при мен от различни течения (класическа йога, виняса, ащанга…) и всеки остава изумен колко полезни неща научава, когато му обърна индивидуално внимание.
Истината е, че много от вас се занимават с йога повече от 10 години, но по време на класовете виждам не малко пропуски и грешки които се правят.

Защо това е важно? От изключителна важност е, защото с неправилно изпълнение на йога няма да напреднете в практиката, но по-лошото – има голям риск да се контузите.
И всеки един учител в класа ще ви дава напътствия за позите, но докато нещата не преминат през вас на психо-соматично ниво, а не просто звуково (каквато е гласовата насока), няма да имате пълноценна и здравословна практика.

Йога не трябва да се прави. Йога трябва да се разбира. Йога трябва да се усеща.
За това, в тази работилница ще разучим какво сме пропуснали, както и ще отделим време за индивидуални въпроси и нужди. Разделям я в два дни, за да може да осъзнем и разберем информацията по-добре, както и да я въведем в употреба в класовете през седмицата. Така ако възникнат нови въпроси, също ще можем да ги разгледаме.

 

Водещ: Криси
Дати:
29 октомври /неделя/ 15:00 – 17:00
05 ноември /неделя/ 15:00 – 17:00
Цена – 63лв.
С предварително записване и предплащане.
0882034121 – Криси

LunaraYoga | 2024