Пловдив Опълченска 13

0882034121

Практически урок 1 по приложна магия – Енергетика, Алхимия, Вещерство 08.04.

В този ден изпълнен с енергията на Овена, реших да навлезнем навътре. Вместо да се изстрелваме огнено към силата си, ще се вгледаме в сърцето. Да, овена е мощен знак, подкрепящ, в състояние да ни даде нужната мотивация за началото, което бленуваме. Но ако не тръгнем от място на чистота и осъзнатост, тази силна начална инерция бързо ще утихне. За това ще използваме огнената сила, не да възнамеряваме към нови цели и желания, а за да се изправим пред най-дълбокото – страховете си. Да ги изгорим и преобразуваме. Ще правим ценна работа със сянката (shadow work). Всички страхове, които носим създават стени и прегради около сърцето. Време е да започнем да ги разрушаваме една по една. Едва когато се освободим от тях, ще получим пълен достъп до силата си. Която се крие… изненада – в сърцето! От там идва най-силното ни намерение, а то от своя страна задвижва, преобразува, размества и настройва енергиите в и около нас.

 

Започваме в 17:15 с нежна йога практика, подходяща за всеки. Раздвижваме тялото и го отпускаме от схващания и неудобства. За да преминем към финото и енергийното , първо трябва да обърнем внимание на грубото (материалното). Луната е нова и няма да е тежка практика, а дълбока и отваряща. Пускаме на физическо ниво, психическо, накрая и на енргийно. Работим скоренна чакра, седалището на най-първичните ни страхове, със сърдечна чакра за отваряне и разгръщане, както и с третото око за задействане на интуицията.

 

В 18:15 започва Урок по практична магия.
Ще си поговорим какво точно е магията, различни видове и течения. Ще Ви разкажа за личният ми път в това направление и ще споделя опитът от различни грешки и успехи с тази работа.
Лекционната част ще покрие темите за енергетика, алхимия, херметични принципи, вещерство, ритуално пространство и инструменти, предмети на силата, божества, заклинания, таро, астрология и планетарни тела, пречистване на физическо пространство и аура (което ще има и практическа част) и всичко друго което корреспондира с магията, което общо взето е всичко около нас. Естествено в един кратък урок е невъзможно да се запознете с всичко това, но в този първи клас е най-важно да разберем силата на всички тези неща и как те влияят на това, което правим. При интерес, в следващи класове ще разработваме различни теми за да научаваме по малко за тях.

След това ще си направите вещерска връв – тя е един вид идентичността Ви в енергиния свят (нещо като лична карта) и в същото време служи като висящ олтар, на който може да се добавят талисмани и предмети.

Продължаваме с дълбока енергийна работа със сянката, за освобождаване от страхове и изгаряне на преградите около сърцето. Както винаги съм истинска с Вас и веднага казвам, че едва ли ще си пуснете страховете в този ден. Нещата не стават така бързо и процесите отнемат време. За някой може да са 2-3 дни, за друг 2-3 години. ВАЖНОТО е да се започне. Да се задейства процесът отнякъде.

Ще приключим с изработката на талисман за приемане и любов към себе си, който ще окачим на вещерската връв. Той ще ни бъде подкрепящ в този процес на освобождаване от страховете. Първата стъпка по мощният път на изграждане на силна, автентична и любяща личност.

 

❗️ Носете си тетрадка/тефтер за писане, като най-добре да е нов и посветен само за енергийна работа. Може да си носите и някакъв снакс/нещо леко за похапване.

 

 

Може да се включите в цялостното преживяване от 17:15 или само в магичната част от 18:15. Ще има 5-10мин пауза между двете. Също, тъй като това мероприятие няма да се повтори, защото така работят природните закони и ще го разберете в урока, реших че ще дам възможност на всеки, който желае да се включи онлайн, като мога да изпратя нужните материали.

Очаквам Ви с Любов и Приемане!

Криси

 

 

👉Записване с предварително предплащане на адрес в студиото. За информация 0882034121.
👉Дата:
08.04 (понеделник)
17:15 – 18:10 Йога
18:15 ~ 21:00 Приложна магия
👉Стойност:
55лв. за двете части
46лв. за Приложна магия
👉Място:
ЛунаРа Йога
Пловдив, Опълченска 13

LunaraYoga | 2024