Пловдив Опълченска 13

0882034121

Отвори очи за красотата – Рейки медитация със звуци 20.03

🌺Отвори очи за красотата – Церемония Пролетно Равноденствие, Рейки медитация със звуци🌺
🍃Каним ви на специална церемония за пролетното равноденствие, с която ще отпразнуваме баланса между светлина и тъмнина, ще приветстваме времето на прераждане, намирайки нови начини да оживим духа си. Ще отворим очи за красотата – способността да виждаме красотата в нас и около нас, всеки ден отделяйки момент да припознаем тази красота в различни ситуации, избирайки да осветим местата на красота, изхождайки от състояние на обич и радост. Когато виждаш Красота, ти си Красота и ти излъчваш Красота! ❤️
🌷Отваряме церемонията със свързване с природните елементи, прикаждаме с ароматна смеска за ново начало и избираме намерение за новия сезон. След това ще се отпуснем и оставим тялото си на магични звуци, по които ще се лее поток на Рейки.
🕉 Рейки е начин да откриете спокойствието, което ви дава възможност да се свържете със себе си. Всяко преживяване е уникално, но рейки винаги ще тече там, където е необходима, за да донесе баланс и изцеление.
🔔 Рейки не е ограничена от време и пространство и може ефективно да се канализира от разстояние или чрез звуци. Намерението е най-важно и ще ви помоля също да зададете намерение за церемонията, което да ръководи собствения ви процес на оздравяване.
🎶 Звуково рейки е техника, в която вселенската жива енергия – Рейки се канализира чрез свещени инструменти и вибрации на звука, работейки в хармония със звуковите вълни за да се подсилят фините вибрационни ефекти, повишавайки здравето и баланса на човек.Създава се приятен звуков фон, който позволява дълбоко наблюдение на ефекта от Рейки, потъване във вибрациите и наблюдаване на промените във вас на всяко ниво – Къде звукът резонира? Какво е чувството/емоцията/мисълта които ви показват нещо? Какво сте готови да приемете и какво да пуснете?Ползите от Рейки включват
 намалява стреса и чувството на тревожност
 стимулира имунната система
 помага за предотвратяване на заболявания
 помага на организма да освободи токсините
 освобождава енергийни блокажи и балансира енергийния поток
 внася яснота в мислите при чувство на обърканост
 освобождавa eмоционални рани, за да бъдат преодолени
 подпомага изцеление от заболявания
 повишава чувствителността към заобикалящия сват
 заздравява връзката с Висшето Аз
 успокоява и тонизира тялото, ума и духа, подпомага на цялостното здраве

Най-добрият начин да разберете Рейки е да изпитате Рейки.

Противопоказания: Звуково Рейки не е подходящо за хора, които са силно чувствителни/раздразнителни към звуци или имат епилепсия, която може да бъде предизвикана от звуци.
Кога? – Събота, 20ти март, 18:00
Къде? – ЛунаРа Йога (Опълченска 13)
Колко струва? – Цена 30лв.
За посещение на двете събития – „Освободи се от ненужното“ и „Отвори очи за красотата“, цената е 50лв.
❗️ Местата са ограничени. Може да запазите своето, като заплатите предварително на място в ЛунаРа Йога. Телефон за връзка 0882034121❗️
Водещ:
Лаура (Практикуваща Усуи Рейки церемонии, Звуколечебно Рейки, Рейки от разстояние, Рейки за животни, Интерактивни звукови медитации)Лаура е дете на вселената, родена във Финландия, в дълбока свързаност с горите и реките на тази красива част от света. Любознателна душа, изследваща заобикалящата я среда, както и обширните светове в нея, любопитна за дълбочината и ефектите на енергийните вибрации. Миналата година, следвайки сърцето си, тя започва да гради живота си в мистичните Родопи, създавайки дом в Девин. Там тя продължава да се свързва с елементите, разучавайки езика на планината.Преди седем години, пътят й я отвежда към търсене на дълбокия смисъл в живота, духвона свързаност неподчинена на логиката и преоткриване на личните й магични способности. В крайна сметка бе привлечена от Рейки, научавайки, че всеки може да получи достъп до нея и да се научи да канализира тази любяща жизнена сила. Това силно резонира с личните й убеждения, че самите ние сме магията и магьосниците в живота ни. Имаме вътрешна дарба да създадем баланс и здраве за цялото ни същество.„Пътя си към изследване на звуците започнах преди 6 години, намирайки стара китара, решена да я поправя и засвиря на нея. Тогава не знаех, че това е началото на моето звуково пътешествие, което ще ме отведе към дълбоки звукови медитации, церемонии, създаването на шамански тъпан и дълбокото изучаването на лековитите способности на звуковите вълни. Резултатът бе синхронен танц между звуци и Рейки в един дълбок съюз за да се получи Звукова Рейки медитация. Думите ми, днес и занапред, към вас са: Вярвайте в себе си. Вие сте красиви, способни и силни. С любов и радост, Лаура“Ако има област или част от вас, която има нужда от специално внимание, Лаура ще е на разположение за индивидуални Рейки или Звукова Рейки сесии в Пловдив от четвъртък (18.03) до неделя (21.03). Цената за индивидуална сесия е 30лв. За да запазите индивидуален час, пишете на фейсбук страницата й, която ще намерите по-долу.През останалото време може да я намерите в Девин, както и за сесии от разстояние/онлайн.Повече информация за Рейки и Звукова Рейки:
 www.artoflife.love
 FB: Art of Reiki – Reiki Devin / Рейки Девин
 Youtube: Art of Life / Art of Reiki / Art of ILO – YouTube https://www.youtube.com/channel/UCG5JdpLPSCZnOL347x3DMHQ

LunaraYoga | 2024