Пловдив Опълченска 13

0882034121

Основи на йога практиката – интензивен курс за начинаещи Октомври 2023

Искаш или не, промяната вече е тук. Светът се променя, животът се променя. От теб зависи дали ще се включиш в тази промяна или ще останеш заседнал в зоната си на комфорт. Да, там е познато, там е удобно. Но там затъваме и се заблатяваме също като водата, която е в застой.

 

🕉 Факт е, че няма човек, който редовно да се занимава с йога и да не е подобрил здравословното си, емоционално и ментално състояние.
Йога е система за единение на тялото с духа, със съзнанието и природните сили около нас.

 

В редовен йога клас може да се включи всеки, но има определени знания и термини, нужни за една стабилна и здравословна практика. Много от тях не се обясняват в динамиката на класовете, дори и в тези за начинаещи. След успеха на първите курсове за начинаещи и силните положителни отзиви за тях, с радост подготвям това събитие отново. В него заедно ще се докоснем до магията на йога и ще положим една добра основа, с която да се чувствате уверени да се включите във всеки йога клас, ритрийт, ваканция или събитие. 🤗

Ела в най-уютното студио на Пловдив и стани част от групичката ни от прекрасни, усмихнати, заредени и вдъхновени приятели!

 

🧐Какво ще научиш:

🕉 Йога философия – Ще разгледаме 8те клона на йога – Ямас, Ниямас, Асана, Пранаяма, Пратяхара, Дарана, Диана, Самади. Подрбно ще разучим основните, които се ползват в йога класове.

🕉Основни анатомични и физиологични понятия
🕉 Какво е заземяване, централна линия, мудри, банди и чакри. (Термини често срещани в класовете, но рядко разбирани)
🕉Разликата между различни стилове йога и кой е най-подходящ за теб.
🕉 Основни йога асани (пози) – как да ги изпълняваме добре и с грижа за тялото ни, както и с какви други да ги заменяме при нужда.
🕉 Медитация и дихателни техники – ще покрием основните, които се използват в класовете, както и такива за практика вкъщи.

 

 

🤗 Това събитие е подходящо за абсолютно всеки! За хора без никакъв опит в йога, но любопитни да разберат повече. За хора с вече утвърдена практика – със сигурност ще има нещо ново и интересно, което да научите и Вие. За тези, кото търсят промяна към по-здравословен, балансиран и щастлив начин на живот. Дори за тези, които просто искат да пробват нещо ново и различно. Без значение от възраст и ниво на физическа активност, програмата е подходяща за всеки. 🙏

 

❗️ Хапване не по-късно от 13:00 преди курса. Носи си тетрадка и химикал за писане. Облечи се удобно и топло. За всичко друго, ще се погрижа аз!❤️

 

Курсът ще се проведе в 2 недели. През седмицата ще имаш възможност да се включиш в класове за начинаещи и да приложиш наученото. На втория модул ще разискаме и новопоявили се въпроси или пропуски.

 

 

⭐️Дати:
01.10 от 14:00 до 18:00
08.10 от 14:00 до 18:00

⭐️Място:
Студио ЛунаРа Йога (Опълченска 13)

⭐️Цена:
90лв ранно записване до 25.09
120лв. записване от 26.09

 

Местата са ограничени! Само с предварително записване и предплащане на цялата сума по банков път.
За повече информация изаписване – тел. 0882034121 – Криси

 

 

❤️ Водещ:
🧘‍♀️ Кристина
Международен учител 500YTT, със световнопризнати квалификации и обучения в областта на йога (200 YTT Yoga and Еnergetics, Bali, Indonesia 2015; 300RYT Yoga, Tantra and Shamanism, Ecuador 2021) и фитнес образованието (Australian College of Sport and Fitness, Melbourne, Australia 2016), с опит в преподаването в повече от 5 държави. Кристина е собственик на ЛунаРа Йога Пловдив и води редовни класове по Раджа Йога Флоу, в които съчетава едни от най-ценните техники и практики на различни йога стилове.

LunaraYoga | 2024