Пловдив Опълченска 13

0882034121

Основи на йога практиката – интензивен онлайн курс за начинаещи

Добре дошли в първата си стъпка към разбиране на йога! Не просто правене на йога, а осъзнаване на всяко движение и правилно изпълненение!

 

 

В този курс Ви предоставям най-важните и ценни знания, които ще Ви помогнат в изграждането на стабилна и здравословна лична практика. Без значение дали практикувате вкъщи, или ходите в зала, с курса ще научите всичко, което Ви е необходимо за да правите йога уверено!

 

 

Курсът е подходящ за всяка възраст и ново на опит. Провеждайки го наживо в залата, имах ученици правещи йога от години. Повечето бяха изумени от новите знания, които придобиха и от разликата в практиката им след приключване на курса.

 

Какво ще научите:

 

  1. Физиология на движенията – изключително силно наблягам на тези знания, защото те са градивните ни тухлички. Когато разберем как тялото ни се движи, ставаме много по-осъзнати не само на постелката, но и в ежедневието си. Така заздравяваме тялото, но най-важното – избягваме контузии и болки.
  2. Йога теория – кратко запознаване с йога философията (8те клона на йога), енергийното ни тяло и чакрите.
  3. Дихателни техники – подробно разглеждаме и дихателният апарат в тялото, както и основни техники на дишане (наречени пранаяма). Може с лекота да ги ползвате и вкъщи. Показани са упражнения за успокояване на нервната система, когато сме под стрес, както и такива за активиране на нервната система, когато сме отпуснати и леко мързеливи.
  4. Основни асани – раздробяваме подробно повечето често срещани асани (йога пози), за да се научим как да ги изпълняваме правилно и да избегнем контузии. Минаваме популярните слънчеви поздрави, както и много други пози които се използват редовно в класовете.

 

Курсът се състои от десетина видеа, които може да си пускате в удобно време. Достъпа до тях ще е за неограничен период. След заплащане на курса, ще получите линк за достъп.

 

Цена:

90лв.

Плащане: В брой в студиото на Опълченска 13 (Пловдив), по револют, банкова сметка или на каса на изипей.

За повече информация:

0882 034 121 – Криси

 

Водещ на курса:

Кристина

Международен учител по йога със световно признати обучения по йога и фитнес от Австралия, Бали, Еквадор, Индия и др.

Занимава се с йога от 15г, преподава от 10г, а от 4г. управлява собствено йога студио в Пловдив.

Номад по душа, в продължение на 10 години живее по различни точки на света включително в Англия, Франция, Швейцария, Германия, Канада, Сащ, Еквадор, ЮАР, Тайланд, Индонезия, Австралия и Нова Зеландия. Взаимства от много култури, философии, религии и движения за да намери холистичен подход в начина си на работа и предаване на знанията придобити от пъстрия й опит.

 

LunaraYoga | 2024