Пловдив Опълченска 13

0882034121

Новолунен кръг Стрелец – Освети пътя си 13.12

Да завършим годината, така както започнахме сезона – с прекрасно споделено събитие между мен /Криси/, Елица Йоргова и всички Вас!

 

Когато Луната навлезе в Стрелец, ново приключение се подготвя да започне. Все още няма достатъчно светлина за да видим къде отиваме, но с всяка стъпка чувстваме пътя, по който искаме да тръгнем, а интуицията ни се усилва, давайки ни всичко, което ни е нужно да знаем.

 

Докажи си, че имаш доверие в себе си и своите инстинкти като ги последваш. Това е покана към места и дълбини, които не си достигал. Без значение дали ще се качиш на самолет и покориш нов свят или ще се отдадеш на различно и вълнуващо обучение и философия, целта е една: ДА ПРЕОТКРИЕШ СЕБЕ СИ!

 

Както се разбира, ключови теми с които работим на това НовоЛуние са:
🏇 Нови преживявания и приключения
🧗‍♀️Оптимистичност и изследване
🧘‍♀️Търсене на истината и разширяване на съзнанието

В този последен за годината НовоЛунен ритуал, ще направим няколко ин пози за отпускане на съзнанието и навлизане надълбоко в нас. Ще продължим и със специална тратака медитация, за да се свържем с огъня в нас и се обърнем към светлината, която да ни води по пътя в тези мрачни месеци. Разбира се ще има и прекрасни мантри с Елица, звукова релаксация, възнамеряване и още и още душевни сладости, които забъркваме в творческата ни кухня.

 

Не пропускай, да задвижиш намеренията за следващата си година от сега! Посади семенцата, които да полееш в последващият първи НовоЛунен ритуал за 2024.

 

Очакваме Ви с трепет!
🙏Елица и Криси

 

❗Моля, запишете се на 0882034121 или пишете на Елица.
От неделя ще може да се отбележите и в събитието на обновения график на сайта.

 

⭐Дата: 13.12 /сряда/ от 19:15
❤Такса: Дарение от любящото Ви щедро сърце

LunaraYoga | 2024