Пловдив Опълченска 13

0882034121

Морска йога ваканция „Докосни женствеността си“ 24.06-27.06

Да се потопим заедно в морските вълни и топлия пясък, в края на юни за една луксозна йога ваканция по женски! Ще посрещаме Слънцето с йога на обширна тераса и невероятна гледка към морето, а вечер ще завихряме женската си енергия с нежни тантра практики. През останалото време се наслаждаваме на слънчевия плаж, разходка в природата, вкусна храна, спа процедури и всяко друго удоволствие, от което се нуждаем!

 

Отсядаме в 5* луксозен хотел – Гранд Хотел Св. Влас – All Inclusive (всички хранения, ползване на спа и Pulse фитнес). Заповядай със семейството, любим човек, или сама за да се запознаеш с други прекрасни дами.

 

Йога практиките ще са подходящи за напреднали, както и начинаещи, но физически активни. Класовете ще започват с медитация и дихателни техники, продължат със зареждаща асана практика и приключат с релаксация. /Носете си постелка/

 

Здравете, щастието, любовта и хармонията в жената зависят от нейната удовлетвореност. В женските практики ще се обърнем към себе си и свържем с вътрешния сакрален център, култивираме женската си енергия, ще се научим как да си позволяваме да се отпускаме и изпитваме удоволствие, как да използваме женската си сила като най-добрата козметика.

Те са за всяка дама, която има нужда от:

-повишаване на самооценката си (обич и уважение към себе си)

-мотивация за подобряване на живота

-да са устойчиви на стреса и подобрят либидото си

-да поддържат сиянието на женствеността си

-да изключат главата и да релаксират

 

 

Примерна програма:

07:30 -09:30 Виняса Флоу Йога /Кристина/

09:30 – 10:30 Закуска

11:00 – 12:30 Свободно време

12:30 -14:30 Обяд

14:30 – 19:00 Свободно време

19:00 – 20:30 Женска практика /Албена/

20:30-21:30 Вечеря

*Организаторите запазват правото си да променят програмата

 

 

Цени на човек за 3 нощувки пълна програма, All inclusive:

Единично настаняване – 645лв.

Двойно настаняване в стая King Size Bed– 450лв.

Цена на човек без практики, само настаняване 3 нощувки All inclusive:

Двойно настаняване – 270лв.

Цена за дете до 12г. – 135лв.

 

Запазване на място само след заплащане на 200лв. капаро, платено на място, чрез изипей, или revolut. Останалата сума до 10.06.

В случай на Ковид, 100% от сумата се връща при представен документ за положителен тест.

 

Телефон за връзка:

0882034121 – Кристина

 

Свободно паркиране до хотела.

Пристигане и настаняване:

24.06 след 14:00

Освобождаване на хотела:

27.06 до 12:00

 

 

Водещи:

Кристина (Йога учител по Хата, Виняса, Ин, Медитация, Релаксация, Дихателни техники)

Кристина е един гражданин на света, вдъхновен от изобилието уникални култури, които е изследвала в продъжение на повече от десетилетие номадски живот. Международен учител, със световнопризнати квалификации и обучения в областта на йога и фитнес образованието, с опит в преподаването в повече от 5 държави. През 2013 се обучава за учител по йога в едно от най-големите йога светилища в света – Yoga Barn – Ubud, Bali, а през 2017 се завръща в България за да сподели опита си и на родна земя.  Учейки се и попивайки от различни направления и учители по целия свят, тя ще създаде за вас клас, който комбинира едни от най-ценните техники и практики на множество йога течения и стилове. От скоро е собственик на йога студио в Пловдив, където в уютна обстановка посреща всеки, който желае да се гмурне в необятния свят на йога.

 

„След магистратурата по Стратегически Маркетинг от Англия, не ми трябваше много време в забързания бизнес свят на Лондон за да разбера, че това не е моят път и тепърва имам да откривам мисията на живота си. Започнах да пътувам и живея по далечни точки на света, обикаляйки Африка, Азия, Северна Америка, Австралия и Нова Зеландия. Йога бе неизменим мой спътник през последните 15 години, като постепенно и неусетно се превърна в призвание. С удоволствие ще ви въведа в нея и споделя с вас това дълбоко преживяване!“

 

 

Албена Коралиева (водеща женски практикии, Магистър по международна търговия. Мениджър в една от най-големите корпорации в България, сертифициран йога инструктор /Kawaliadhama India/, Цветотерапевт)

„По пътя на кариерното си израстване се бях уморила, изтощила, бях загубила своята женственост и респективно – себе си. Поех по пътя на своята трансформация, заминах за Индия. Озовах се в най – древния университет в света по йога и спиритуални науки. Там се докоснах до древната мъдрост, която адаптирам в „модерния свят” и животът ми коренно се промени.
Тази мъдрост искам да споделя с Вас!“

През 2016 г. Албена създава авторска програма”Код Женственост”, с която помага на жените да се омекотят, да бъдат по изправени, грацилни, да зареждат енергийната си батерия, да бъдат здрави, сияйни, женствени, желани!

Албена води редовни практики/ Код женственост/,семинари / Ритуал с нефритени яйца, Магията на дишането, Отварянена енергийните канали чакрите, Корпоративна йога, Йога за бременни, Йога за здрав и прав гръбнак, Детоксикация и индивидуални консултации с цветотерапия.
Октомври 2020г. Печели награда за бизнес жена на годината в категория Женско здраве.

Девиз:
Няма по–голямо удоволствие и удовлетворение от това да помагаш на хората да бъдат осъзнати, да откриват по- доброто си Аз, да бъдат успешни във всяка сфера от живота си. Възможно е!

LunaraYoga | 2024