Пловдив Опълченска 13

0882034121

Лунен Йога Флоу 31.10.20

На 31 Октомври ни очаква едно специално йога преживяване. Луната е пълна и се нарича още Синя Луна – рядко явление, при което имаме втора Пълна Луна за един месец. Случва се 1-2 пъти в годината, като последното бе в петък 13.12.19. Пълната Синя Луна – носи знанието на Богинята Старица чрез нейната мъдрост и разбиране за преход, промяна и еволюция в просветлението. Луната също така ще е в земната енергия на Телец. Телецът е стабилен. Телецът остава спокоен и продължава.
Като добавим и това, че на 31.10 традиционно се празнува древният келтски езически празник Саaуин, денят носи силен заряд и е изключително подходящ за енергийна работа.

Подхващайки всички тези вибрации, ще се доверим на Майката Земя и ярката Луна за да ни водят те в един дълбок поток от асани. Всяка асана индивидуално подбрана в пълен унисон с енергиите на всичко казано до тук. Добавяме и специална селекция от най-дълбоките музикални ритми и домашно приготвен йоги чай по аюрведична рецепта и получаваме магия! Темите с които ще работим са вътрешна стабилност, устойчивост, приемане, удоволствие!

Програма:

17:00-17:30 Чаена церемония и дискусия за Луната и цикличността като цяло
17:30 – 19:30 Лунен Йога Флоу и Йога Нидра

Цена: 20лв
С предварително записване на място в Лунара Йога.

Водещ – Кристина

Кристина е един гражданин на света, вдъхновен от изобилието уникални култури, които е изследвала в продължение на повече от десетилетие номадски живот.
Международен учител, със световнопризнати квалификации и обучения в областта на йога и фитнес образованието от Австралия и Индонезия, с опит в преподаването в повече от 5 държави. Учейки се и попивайки от различни направления и учители по целия свят и улавяйки фините вибрации на енергийното поле около вас тя ще създаде клас, който комбинира едни от най-ценните техники и практики на множество йога течения и стилове.

LunaraYoga | 2024