Пловдив Опълченска 13

0882034121

Йога ритрийт „По пътя на чакрите“ 28-31 юли, яз.Въча

☀️В разгара на лятото, докато древен Пловдив тежко стене изпод жарещата жега, ние ще избягаме!😄 Далеч от прах и градски шум, насред гора, вода, спокойствие и птичи песни!🌄🐦
🥰Мястото е райско с приказна рустикова къща на тракийски светилищен хълм. Ще имаме аюрведа специалист, който ще се погрижи за финото задоволяване на вкусовите ни рецептори. 🤗

🧘‍♀️А от мен очаквайте раздвижване. Този път по чакрите. Всяка област на живота ни е свързана с определена чакра. Ще ги изследваме, разтърсим, пренастроим. Ще има асана практики, медитации, тантра.
🌒🌑🌘Ще се посрещнем първата вечер с НовоЛуние и специален ритуал! 💃
Заниманията ще са сутрин и вечер, а през деня ще караме кану в язовира, обикаляме горите или просто си почиваме край басейна с книжка. Подробна програма ще получите след записване.

Очаквам Ви! ❤

⭐️Дати: 28-31.07
⭐️Място: Вила Форест Дива, яз.Въча
⭐️Цена:
до 14 човека – 450лв
за 15 човека и повече – 405лв

Запазване на място с депозит от 100лв. (Невъзвръщаем)
Заплащането става в студиото или по Revolut. Краен срок за плащане 22 юли.

👉В цената са включени:
3 нощувки с включени закуска, обяд, вечеря.
Всички йога практики и ритуали.
Каране на кану.
Разходки в гората.

За информация и записване на място в ЛунаРа йога или на тел.0882034121.

Водещ и организатор:

Кристина
Международен учител 500YTT, със световнопризнати квалификации и обучения в областта на йога (200 YTT Yoga and Еnergetics, Bali, Indonesia 2015; 300RYT Yoga, Tantra and Shamanism, Ecuador 2021) и фитнес образованието (Australian College of Sport and Fitness, Melbourne, Australia 2016), с опит в преподаването в повече от 5 държави. След завръщането си в България, се установява в Пловдив, където води редовни класове по Raja Yoga Flow, в които съчетава едни от най-ценните техники и практики на различни йога стилове.

 

LunaraYoga | 2024