Пловдив Опълченска 13

0882034121

Въведение в йога и женска тантра – интензивен курс за начинаещи 04.02.23

Готови ли сте за ново АЗ? Готови ли сте да развиете по-добрата си версия? Искате ли през новата година да сте по-спокойни, здрави, уверени и щастливи? Значи е време за йога!
В новата година, по Новолуние, нека започнем по правилния начин – дарявайки време и грижа за себе си!
🕉 Факт е, че няма човек, който редовно да се занимава с йога или тантра и да не е подобрил здравословното си, емоционално и ментално състояние.
Йога е система за единение с тялото, с духа, със съзнанието и вселенската енергия около нас.
Тантра е духовен път, водещ до пълна трансформация. Корените на това древно знание водят към шамански ритуали и йога практики.
Тантра е висш път на разширение, обхващаш всички аспекти на живота. Но преди да се разширим, трябва да се завърнем към себе, към своята божествена същност и да си спомним за божествения си потенциал. Това е възможно, когато станем присъствени в тялото си. Това означава:
• Да го пробудим
• Да го изследваме
• Да станем по-чувствени и усещащи
• Да осъзнаем своята автентичност и уникалност
• Да разпознаваме емоциите си
В редовен йога клас може да се включи всеки, но има определени знания и термини, нужни за една стабилна и здравословна практика. Много от тях не се обясняват в динамиката на класовете, дори и в тези за начинаещи. След успеха на първия курс за начинаещи и силните положителни отзиви за него, отново подготвяме за Вас това събитие. В него заедно ще се докоснем до магията на йога и тантра и ще положим една добра основа, с която да се чувствате уверени да се включите във всеки йога и тантра клас, ритрийт, ваканция или събитие. 🤗
🧐Какво ще научите:
🕉 Йога философия – Ще разгледаме 8те клона на йога – Ямас, Ниямас, Асана, Пранаяма, Пратяхара, Дарана, Диана, Самади. Подрбно ще разучим основните, които се ползват в йога класове.
🕉 Какво е заземяване, централна линия, мудри, банди и чакри.
🕉 Основни йога асани (пози) – как да ги изпълняваме добре и с грижа за тялото ни, както и с какви други да ги заменяме при нужда.
🕉 Медитация и дихателни техники – ще покрием основните, които се използват в класовете, както и такива за практика вкъщи.
🕉 Какво е вътрешната флейта – една от фундаменталните практики в женската тантра. Това е вътрешна пътека, която започва от перинеума и води до междувеждието. Макар, че не е анатомичен факт, тя:
👉 следва неврологични и физически пътеки в тялото, които свързват ендокринните жлези.
👉 Флейтата се задейства от седемте енергийни центъра в тялото – чакрите. Те улавят космическите вибрации и ги разпределят по цялото тяло.
👉 Зад всеки енергиен център стои ендокринна жлеза и работата с вътрешната флейта повлиява благоприятно хормоналния баланс.
🤗 Това събитие е подходящо за абсолютно всеки! За хора без никакъв опит в йога и тантра, но любопитни да разберат повече за тях. За хора с вече утвърдена практика – със сигурност ще има нещо ново и интересно, което да научите и Вие. За тези, кото търсят промяна към по-здравословен, балансиран и щастлив начин на живот. Дори за тези, които просто искат да пробват нещо ново и различно. Без значение от възраст и ниво на физическа активност, програмата е подходяща за всеки. 🙏
❗️ Носете си тетрадка и химикал за писане. Облечете се удобно и топло. За всичко друго, ще се погрижим ние!❤️
⭐️Дата – 04 февруари 10:00-17:00 (ще имаме 1 час обедна почивка)
⭐️Място – Студио ЛунаРа Йога
⭐️Цена – 111лв.
Местата са ограничени! Само с предварително записване и заплащане на капаро в размер на 50лв.
За повече информация тел. 0882034121 – Криси
❤️ Водещи:
🧘‍♀️ Кристина
Международен учител 500YTT, със световнопризнати квалификации и обучения в областта на йога (200 YTT Yoga and Еnergetics, Bali, Indonesia 2015; 300RYT Yoga, Tantra and Shamanism, Ecuador 2021) и фитнес образованието (Australian College of Sport and Fitness, Melbourne, Australia 2016), с опит в преподаването в повече от 5 държави. Кристина води редовни класове по Raja Yoga Flow в Пловдив, в които съчетава едни от най-ценните техники и практики на различни йога стилове.
💃 Албена
Магистър по международна търговия. Мениджър в една от най-големите корпорации в България,
Сертифициран йога преподавател в най–древния университет в света /Kawaliadhama India/, Цветотерапевт, Уелнес консултант. Води практики от 8 год. Албена води редовни практики /Код женственост/,семинари, Ритуал с нефритени яйца, Магията на дишането, Отваряне на енергийните канали чакрите, Корпоративна йога, Йога за бременни, Йога за здрав и прав гръбнак, Детоксикация.

 

LunaraYoga | 2024